Гунафореза

Гунафорезата

Методика за въвеждане на инжекционен колаген чрез електромагнитен резонанс / наслагват се действията на две полета магнитно и биофотонно/. За разлика от чистата магнитна фореза, чрез технологичната спецификация  на апарата се използва ефекта  и на биофотонното въздействие. По този начин се постига по- голяма дълбочина на проникване на гуна- колагена в ставите и тъканите / до 3 см./ и се избягва инжекционния метод на въвеждане на препарата. Колагенът е най широко разпространеният протеин в човешкото тяло, както и такъв с най- голяма структура. Въвеждането му с друга апаратура / напр. ултразвук/ може да разруши неговата деликатна молекула, което прави апарата за Гунафореза уникален. Приемът на колаген чрез различни перорални форми не гарантира неговото пълно усвояване в стомашно-чревният тракт и съответното натрупване в желаната /болезнена , патологична/ област. Колагенът е необходим  за правилното функциониране на всички тъкани от ставно- мускулния апарат на човека / мускули, хрущяли, сухожилия, фасции, кости/, както и здравината и еластичносттта на кожа и подкожие. Колагенът укрепва и заздравява колагеновия матрикс в хрущяла , сухожилия , мускули и ставни капсули и по този начин намалява болката , отока и дефицита на движения в засегнатата област. Повишава хидратацията и еластичността на  кожата.

Гунафореза се прилага при мускулно-скелетни смущения, предизвикани от артрит, остеоартрит, ишиасни болки, болки в шиен, гръден и поясен дял на гръбначния стълб, мекотъканни възпаления и други. Локалното третиране на някои козметични дефекти, също е възможно, чрез използването на ампули колаген за мезотерапия –MD MATRIX  срещу намаляване на мастните натрупвания, целулита и изглаждане на портокаловата кожа и MD TISSUE , който подпомага хидратирането,освежаването и стягането на кожата,както и намалява появата на бръчки и други признаци на нейното остаряване.
Предимства:

  • Всеки медикамент може да бъде приложен директно в засеганата област.
  • Притежава висок потенциал на проникване – до 30мм.
  • Не оказва топлинни и електрически ефекти.
  • Апаратът  за резонансна магнитофореза подпомага транскутанното въвеждане на медикаменти /GUNA MDs Medical devices/, чрез използването на специален гел.

Прилагането на активни GUNA MDs ампули с колаген директно в травмираната област или козметичен дефект,представлява важно преимущество, водещо до съкращаване на времето за лечение и по-бързото отшумяване на симптомите.

Записване

Можете да си запишете час на телефони: 044/640054; 044/640077 и 0876716144 или имейл: lifesliven@abv.bg